Hagyományos érlelésű és füstölésű termékeink 3 generációnyi időre nyúlik vissza és azóta ennek alapján készítjük őket gondos odafigyeléssel és válogatott alapanyagokból!
Tőkehúsaink mindig hazai állományból kerülnek ki melyek gondos ellenőrzéseken esnek át hogy vásárolóink nyugodott szívvel tudjak vásárolni,és a legfontosabb hogy hazai húst vegyenek!
Disznótoros termékeink titkát is nagyapáink íz világa alapján készítjük, ehhez elengedhetetlen a minőségi fűszerezés, melyeket hazai földön termelt őstermelőktől vásárolunk meg.
„A jó tepertő alapja a jó zsírszalonna, azt pedig arról lehet megismerni, hogy legalább 3 cm vastag!” Ez pedig nálunk biztosított, régi módszerrel katlanban sült tepertőnk enyhén sózott felejthetetlen íz világot kölcsönöz.
Tradicionális családi recept alapján készült házikolbászinak egyedülállóak mind kinézetükkel mind ízvilágukkal.
Copyright © 2022 Vándorhús. Minden jog fenntartva.