• Fokhagymás paraszt kolbászunk.

  Fokhagymás paraszt kolbászunk.

 • Füstölt comb.

  Füstölt comb.

 • Angol szalonna.

  Angol szalonna.

 • Húsos szalonna.

  Húsos szalonna.

 • Füstölt parasztmájas.

  Füstölt parasztmájas.

Mozgóbolt

Nehéz versenyezni az élelmiszerláncok által kínált választékkal és folyamatos árakciókkal, és igazság szerint nem is érdemes. Az emberek többsége a heti nagybevásárlását valószínűleg egy hiper-szupermarketben fogja megejteni, nem a közeli kisboltban, ahol 20-30 százalékkal (vagy még többel) drágább az élelmiszer. Mindenkivel előfordul azonban, hogy valami lemarad a bevásárló listáról, vagy éppen elfogy a hűtőből a tej, esetleg nincs borsó a mélyhűtőben a borsóleveshez, vagy nyár van és egyszerűen csak jól esne egy jégkrém a családnak. Ilyenkor zene füleinknek az utcáról hallatszó tejes autó vagy fagyis autó jól ismert dallama.

A mozgó boltoknak másik előnye, hogy olyan termékpalettát igyekeznek összeválogatni, mellyel nem találkozunk a hiper-szuperekben és nem mellékesen magyar (helyi) termékekről van szó.

Kisebb településeken, falvakban még nagyobb a kereslet a mozgó árusítók termékei iránt. Az időseknek kényelmes is, hogy csak a ház elé kell kimenni, és egyúttal egy program is aznapra, lehet várni az autó érkezését, aztán meg lehet beszélni a szomszédokkal, hogy milyen rég volt már eső, vagy milyen jól jött ez a kis eső a terménynek.

A gyerekek is megbolondulnak a mozgó árusítókért, főleg a fagyis autó nagy siker, de a mozgó boltból is jöhet a túró rudi.

Vállalkozói szempontból is több előnye van a mozgó árusításnak. A nevében is benne van az egyik: mozgó, tehát nem helyhez kötött. Nem kell tartani attól, hogy esetleg rossz helyen nyit vállalkozást. Oda megy, ahol kereslet van. A másik ide vonatkozó előny, hogy nincs bérleti díj, egy alkalmazott elég egy autóra és az elfogyasztott benzin nagy részét le tudja írni a vállalkozásából a tulajdonos.

Kapcsolat

Cím: Eger, Kistályi út 136

Tel: +36-30/263-0784

E-mail: info@vandorhus.hu

Térkép: Kattintson ide!

Kiemelt termékek

Füstölt Húsos Szalonna

Füstölt Húsos Szalonna Termék info: A zsir és a szalonna tökéletes harmóniája.
Ára:: 1900 HUF/kg

Füstölt Kolbász

Füstölt Kolbász Termék info: Tradicionális családi recept alapján készült csemege házikolbász.
Ára:: 2500 HUF/kg

Sült Sertés Tepertő

Sült Sertés Tepertő Termék info: Egy igazi paraszt reggeli ¸ elengedhetetlen hozzávalója
Ára:: 2900 HUF/kg