• Fokhagymás paraszt kolbászunk.

  Fokhagymás paraszt kolbászunk.

 • Füstölt comb.

  Füstölt comb.

 • Angol szalonna.

  Angol szalonna.

 • Húsos szalonna.

  Húsos szalonna.

 • Füstölt parasztmájas.

  Füstölt parasztmájas.

Bemutatkozás

Kedves Látogató,

Köszönjük, hogy megtekinted oldalunkat, engedd meg, hogy pár sorban bemutatkozzunk.

 

Nagy Attila vagyok a vándorhús alapítója melyet 2010-ben hoztam létre annak érdekében hogy az emberek kevesebb fáradtsággal jussanak minőségi élelmiszerekhez és ehhez ne kelljen fárasztó utakat megtenni. Nagy segítség ebben édesanyám és édesapám kiktől elsajátítottam a hentes és hentes árú készítés fortélyosságait. Az üzlet egy családi vállalkozás alapjain nyugszik mely 1881-re nyúlik vissza mikor is dédnagyapám(Nagy János) az első hentes a családban elkezdte a falvakat járni és az általa készített termékeket árusítani , mint régi ismerősöktől és annak gyermekeitől megtudtam a beceneve „ vándor legény volt,” innen adódott számomra hogy a régi hagyomány és dédpapám emlékét tiszteletben tartva létrehoztam a Vándorhúst.

Remélem tisztelettel viselhetem eme nevet és én is tudok majd akkora elszántsággal dolgozni, mint ahogyan ezt ő tette. Dédnagyapámnak fia született Nagy László , ki a családi vállalkozást tovább vitte így nem veszett a feledésben dédnagyapám munkássága, Nagyapám is a hentes mesterség irányába helyezkedett el. Nagy sikereket ért el hiszen Gyöngyösön brigád vezető lett és nem egyszer kapott kitüntetést is remek munkájáért,és kitűnő termékeiért. A termékeket mindig gondosan és odaadással készítette abból a könyvből, amit még édesapjától örökölt, eme könyvből dolgozunk a mai napig a régi ízeket akarjuk vissza hozni a mai világba.

Ezek után édesapám és édesanyám együtt kezdtek családi vállalkozásba ,piacokra jártak és az emberek vissza jelzése alapján érezték azt hogy szükség van a minőségi magyar termékekre!     Történetünk tehát 3 generációra nyúlik vissza melynek a további történet írója én lettem…

 

Üdvözlettel: Nagy Attila
Ügyvezető

Kapcsolat

Cím: Eger, Kistályi út 136

Tel: +36-30/263-0784

E-mail: info@vandorhus.hu

Térkép: Kattintson ide!

Kiemelt termékek

Füstölt Húsos Szalonna

Füstölt Húsos Szalonna Termék info: A zsir és a szalonna tökéletes harmóniája.
Ára:: 1900 HUF/kg

Füstölt Kolbász

Füstölt Kolbász Termék info: Tradicionális családi recept alapján készült csemege házikolbász.
Ára:: 2500 HUF/kg

Sült Sertés Tepertő

Sült Sertés Tepertő Termék info: Egy igazi paraszt reggeli ¸ elengedhetetlen hozzávalója
Ára:: 2900 HUF/kg